Сумарен преглед за движење на предметите за месец 02/2019

Сумарен преглед за движење на предметите за месец 02/2019 година за сите подрачни единици на Државното правобранителство на Република Северна Македонија.

Прегледи

48

Преземања

7

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов Сумарен преглед за движење на предметите за месец 02/2019
Опис

Сумарен преглед за движење на предметите за месец 02/2019 година за сите подрачни единици на Државното правобранителство на Република Северна Македонија.

Категорија/тема Влада и јавен сектор
Одржувач
Е-пошта на одржувачот
Права за пристап
Во согласност со
Документација
Фреквенција
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање
Локација
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      коментари овозможени од Disqus