Спроведени активности по огласи ноември 2019

URL: http://data.gov.mk/dataset/3590939e-9e83-4d71-b711-43a4bb1b536c/resource/d8f62b45-d4c2-4494-9997-2f87e6ca7bfd/download/-2019.xlsx

Спроведени активности по огласи ноември 2019

Сеуште не се креирани прикази за овој податочен сет.

0 од 5

Отвореност

Причина
File could not be downloaded. Reason: URL request failed. Error details: [Errno 2] No such file or directory: u'/srv/data/resources/d8f/62b/45-d4c2-4494-9997-2f87e6ca7bfd'. Attempted on 21/09/2020. Tried 64 times since 19/02/2020. This URL has not worked in the history of this tool.
  • Проверено: Септември 21, 2020

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажуриран Декември 10, 2019
Креирано на непознат
Формат .xlsx
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Име Спроведени активности по огласи ноември 2019
Опис Спроведени активности по огласи ноември 2019
Шема
Опции за валидација
Статус на валидација
Временска ознака на валидација