Водич за царинење на стоки 2020

Водич за царинење на стоки 2020

Прегледи

0

Преземања

7

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов Водич за царинење на стоки 2020
Опис

Водич за царинење на стоки 2020

Категорија/тема Економија и финансии
Одржувач Оливера Чаловска
Е-пошта на одржувачот olivera.calovska@customs.gov.mk
Права за пристап јавни
Во согласност со
Документација http://www.customs.gov.mk/index.php/mk/biznis-zaednica-mk/presmetka-na-davacki-mk/carinska-tarifa-mk
Фреквенција годишно
Извор http://www.customs.gov.mk
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло http://www.customs.gov.mk/index.php/mk/biznis-zaednica-mk/presmetka-na-davacki-mk/carinska-tarifa-mk
Поврзан ресурс
Датум на издавање 01-01-2020
Локација Македонија
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      spatial {"type": "Polygon", "coordinates": [[[20.4529023, 42.3735359], [20.4529023, 40.8536596], [23.034051, 40.8536596], [23.034051, 42.3735359], [20.4529023, 42.3735359]]]}
      коментари овозможени од Disqus